Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë indikacionet për shiqimin proktologjik ?


Cilat janë indikacionet për shiqimin proktologjik ?

Indikacionet për shiqimin proktologjik janë:

- dhimbjet në regjionin anal,

- gjakderdhjet nga anusi,

- ndryshimet në defekim (obstipacioni i papritur apo diarretë gjegjësisht paraqitja e herë obstipacionit e herë diarresë), jashtëqitja e hollë.

- gjaku dhe jargët në jashtëqitje

dhe

- shtangimet ( tenezmat).


loading...

Cilat janë indikacionet për shiqimin proktologjik ?

Indikacionet për shiqimin proktologjik janë:

- dhimbjet në regjionin anal,

- gjakderdhjet nga anusi,

- ndryshimet në defekim (obstipacioni i papritur apo diarretë gjegjësisht paraqitja e herë obstipacionit e herë diarresë), jashtëqitja e hollë.

- gjaku dhe jargët në jashtëqitje

dhe

- shtangimet ( tenezmat).


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat