Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë indikacionet për lobektomi ?


Cilat janë indikacionet për lobektomi ?

Indikacionet për lobektomi janë: kanceri periferik i mushkërisë, tuberkuloza, absceset dhe bronkiektazitë të cilat kanë përfshirë vetëm një lobus.

kush jane indikacionet per lobektomi,lobektomia indikacionet e lobektomise

Cilat janë indikacionet për lobektomi ?

Indikacionet për lobektomi janë: kanceri periferik i mushkërisë, tuberkuloza, absceset dhe bronkiektazitë të cilat kanë përfshirë vetëm një lobus.

kush jane indikacionet per lobektomi,lobektomia indikacionet e lobektomise
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat