Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë indikacionet për aplikimin e përgjithshëm të termoterapisë ?


Cilat janë indikacionet për aplikimin e përgjithshëm të termoterapisë ?

Indikacionet për aplikimin e përgjithshëm të termoterapisë janë:

Intoksikacionet me kryprat e metaleve të rënda

Sëmundjet reumatizmale të gjeneralizuara

Me qëllim të rekreacionit etj.

indikacionet e termoterapise,termoterapia dhe indikacionit,kur aplikohet termoterapia,aplikimi i termoterapise

Cilat janë indikacionet për aplikimin e përgjithshëm të termoterapisë ?

Indikacionet për aplikimin e përgjithshëm të termoterapisë janë:

Intoksikacionet me kryprat e metaleve të rënda

Sëmundjet reumatizmale të gjeneralizuara

Me qëllim të rekreacionit etj.

indikacionet e termoterapise,termoterapia dhe indikacionit,kur aplikohet termoterapia,aplikimi i termoterapise
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat