Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë ekzaminimet proktologjike ?


Cilat janë ekzaminimet proktologjike ?

Ekzaminimet proktologjike janë:

- inspekcioni i jashtëm i regjionit anal,

- shiqimi digitorektal,

- anoskopia dhe

- rektoskopia.

Cilat janë ekzaminimet proktologjike ?

Ekzaminimet proktologjike janë:

- inspekcioni i jashtëm i regjionit anal,

- shiqimi digitorektal,

- anoskopia dhe

- rektoskopia.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat