Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane efektet e meditimit ?Studiuesit e medituesve kane treguar se meditimi mund te prodhoje nje shumellojshmeri te madhe efektesh psikologjike dhe fiziologjike.

Meditimi mund te shtoje vetevlersimin dhe besimin e njerezeve(Hjelle 1974)

Meditimi mund te ule stresin,ankthin ,tensionin e gjakut dhe mund t`i ndihmojne individet qe te kontrollojne astmen,pagjumesin ose friken e teperte.

kush jane efektet e meditimi,qka ndikon meditimi,meditimi dhe shendeti,efektet e mira te meditimit


Studiuesit e medituesve kane treguar se meditimi mund te prodhoje nje shumellojshmeri te madhe efektesh psikologjike dhe fiziologjike.

Meditimi mund te shtoje vetevlersimin dhe besimin e njerezeve(Hjelle 1974)

Meditimi mund te ule stresin,ankthin ,tensionin e gjakut dhe mund t`i ndihmojne individet qe te kontrollojne astmen,pagjumesin ose friken e teperte.

kush jane efektet e meditimi,qka ndikon meditimi,meditimi dhe shendeti,efektet e mira te meditimit
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi