Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cila eshte njesia funksionale e veshkes ?


Cila eshte njesia funksionale e veshkes ?

Njësia funksionale e veshkës është nefroni.

kush eshte njesia funksionale dhe morfologjike e veshkes,veshka njesia funksionale e saj

Cila eshte njesia funksionale e veshkes ?

Njësia funksionale e veshkës është nefroni.

kush eshte njesia funksionale dhe morfologjike e veshkes,veshka njesia funksionale e saj
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi