Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çfarë veprimi ka nxehtësia në organizëm ?


Çfarë veprimi ka nxehtësia në organizëm ?

Nxehtësia në organizëm ka veprim:lokal, refleksor dhe të përgjitshëm.


veprimi i nxehtesise ne organizem,organizmi dhe nxehtesia veprimet e saj,llojet e veprimit

Çfarë veprimi ka nxehtësia në organizëm ?

Nxehtësia në organizëm ka veprim:lokal, refleksor dhe të përgjitshëm.


veprimi i nxehtesise ne organizem,organizmi dhe nxehtesia veprimet e saj,llojet e veprimit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat