Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çfarë veprime kanë pelloidet ?


Çfarë veprime kanë pelloidet ?

Pelloidet përveç veprimit termik kanë edhe veprim mekanik për shkak të kompresionit si dhe veprim kimik varësisht nga përbërja e tyre.

pelloidet dhe veprimet e tyre,kush jane veprimet e pelloideve,cilat jane veprimet e pelloideve,

Çfarë veprime kanë pelloidet ?

Pelloidet përveç veprimit termik kanë edhe veprim mekanik për shkak të kompresionit si dhe veprim kimik varësisht nga përbërja e tyre.

pelloidet dhe veprimet e tyre,kush jane veprimet e pelloideve,cilat jane veprimet e pelloideve,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat