Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Babait tim në kurbet- vjershë nga Elvira Nuredini


Babait tim në kurbet

Vajti në Itali
Me lot në sy,
Me zemër të pikëlluar,
Kafshatën për ta siguruar.

Shpeshherë mendohem
Çfarë është duke punuar
Vështroj telefonin
A është duke cingërruar

Elvira Nuredini - Kaçanik

vjersha per kurbet,vjersha per kurbetin,poezi per kurbetin,kurbeti vjersha dhe poezi shqip,vjersha dhe poezi shqip per gurbetin


Babait tim në kurbet

Vajti në Itali
Me lot në sy,
Me zemër të pikëlluar,
Kafshatën për ta siguruar.

Shpeshherë mendohem
Çfarë është duke punuar
Vështroj telefonin
A është duke cingërruar

Elvira Nuredini - Kaçanik

vjersha per kurbet,vjersha per kurbetin,poezi per kurbetin,kurbeti vjersha dhe poezi shqip,vjersha dhe poezi shqip per gurbetin

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat