Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Atdheu - poezi nga Egzona Livoreka - KaçanikAtdheu

Atdheu është thesar 

Që nuk blihet as me ar, 
Por për të luftohet 
Dhe me gjak mbrohet.


Falë gjakut që u derdh 

Tani jemi të lirë 
Kemi identitet 
Kemi edhe shtet.


Poezi nga Egzona Livoreka - Kaçanik

poezi per atdheun,poezi atdheu,vjersha per atdheun,vjershe per atdheun,atdheu vjersha shqip,vjersha dhe poezi te bukura per atdheun,atdheu vjersha shqipAtdheu

Atdheu është thesar 

Që nuk blihet as me ar, 
Por për të luftohet 
Dhe me gjak mbrohet.


Falë gjakut që u derdh 

Tani jemi të lirë 
Kemi identitet 
Kemi edhe shtet.


Poezi nga Egzona Livoreka - Kaçanik

poezi per atdheun,poezi atdheu,vjersha per atdheun,vjershe per atdheun,atdheu vjersha shqip,vjersha dhe poezi te bukura per atdheun,atdheu vjersha shqip

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat