Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Atdheu - poezi nga Arbëreshë Kuqi - Kaçanik


Atdheu

Atdheu s’i do tradhtarët,
As spiunët, as lajkatarët,
Atdheu s’i do fjalëshumët e punëpakët,
As të huajt, as ardhacakët,
Atdheu s’duron vëllavrasje, hakmarrje,
Mospajtime për çështje kombëtare.
Atdheu do fëmijët, njerëzinë,
Punëtorin, shkollarin.
Atdheu do trimin, intelektualin,
Të urtin, politikanin.
Atdheu s’do qyqe e korba
Atdheu do vetëm shqiponja.

Poezi nga Arbëreshë Kuqi - Kaçanik


vjersha per atdheun,atdhe poezi,vjerrsha per atdheun,atdheu poezi shqip,vjersha dhe poezi per atdheunAtdheu

Atdheu s’i do tradhtarët,
As spiunët, as lajkatarët,
Atdheu s’i do fjalëshumët e punëpakët,
As të huajt, as ardhacakët,
Atdheu s’duron vëllavrasje, hakmarrje,
Mospajtime për çështje kombëtare.
Atdheu do fëmijët, njerëzinë,
Punëtorin, shkollarin.
Atdheu do trimin, intelektualin,
Të urtin, politikanin.
Atdheu s’do qyqe e korba
Atdheu do vetëm shqiponja.

Poezi nga Arbëreshë Kuqi - Kaçanik


vjersha per atdheun,atdhe poezi,vjerrsha per atdheun,atdheu poezi shqip,vjersha dhe poezi per atdheun


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat