Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Adem Jashari - vjershë nga Lirie Sopa - Kaçanik


Adem Jashari

Trim legjendar
Hero kombëtar
Për liri luftoi
Viset shqiptare i çliroi.

Të kujtojmë pleq e te rinj
Burra, gra dhe fëmijë
S’të harron askush në  botë
Se ti nga zemra s’hiqesh dot.

Do të mbetesh në zemer  përgjithmonë
Si hero i popullit tone
Gjithkush ty
Të adhuron.

O,trim legjendar
O,hero kombëtar
O,çlirimtar
O Adem Jashar.
                
Vjershë nga Lirie Sopa - Kaçanik 
vjersha per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi,vjersha Adem Jashari shqip,vjersha dhe poezi per Adem Jasharin,vjersha dhe poezi per Adem Jashari,Adem Jashari vjerrsha shqip,vjersha te bukura per Adem Jasharin,Adem Jashari vargje shqip

Adem Jashari

Trim legjendar
Hero kombëtar
Për liri luftoi
Viset shqiptare i çliroi.

Të kujtojmë pleq e te rinj
Burra, gra dhe fëmijë
S’të harron askush në  botë
Se ti nga zemra s’hiqesh dot.

Do të mbetesh në zemer  përgjithmonë
Si hero i popullit tone
Gjithkush ty
Të adhuron.

O,trim legjendar
O,hero kombëtar
O,çlirimtar
O Adem Jashar.
                
Vjershë nga Lirie Sopa - Kaçanik 
vjersha per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi,vjersha Adem Jashari shqip,vjersha dhe poezi per Adem Jasharin,vjersha dhe poezi per Adem Jashari,Adem Jashari vjerrsha shqip,vjersha te bukura per Adem Jasharin,Adem Jashari vargje shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat