Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Adem Jashari - Poezi nga Albiona Bislimi - Ferizaj


Adem Jashari

Pushkën e babgjyshit
E vuri në krahë
Lamtumirë onënë
Lamtumirë o baba

Po shkoj për atdhe
Po shkoj për liri
Sepse në robëri
Nuk dua të rri

Lavdi i qoftë asaj nëne
Që lindi trimin e kësaj ane
Edhe trimit i qoftë lavdi
Që dha jetën trimërisht për liri

Poezi nga Albiona Bislimi - Ferizaj

vjersha per Adem Jashari,Adem Jashari poezi shqip,vjersha dhe poezi per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi shqip,vjershe per Adem Jasharin,vjersha te bukura per Adem Jasharin,Adem Jashari vjersha shqip

Adem Jashari

Pushkën e babgjyshit
E vuri në krahë
Lamtumirë onënë
Lamtumirë o baba

Po shkoj për atdhe
Po shkoj për liri
Sepse në robëri
Nuk dua të rri

Lavdi i qoftë asaj nëne
Që lindi trimin e kësaj ane
Edhe trimit i qoftë lavdi
Që dha jetën trimërisht për liri

Poezi nga Albiona Bislimi - Ferizaj

vjersha per Adem Jashari,Adem Jashari poezi shqip,vjersha dhe poezi per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi shqip,vjershe per Adem Jasharin,vjersha te bukura per Adem Jasharin,Adem Jashari vjersha shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat