Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

9 Prilli – Ditë pikëllimi e dhembjeje
9 PrilliDitë pikëllimi e dhembjeje

Kaluan trembëdhjetë pranvera. Dhimbja dhe pikëllimi asnjëherë nuk u shuan dhe as do të shuhen për ata të cilët u flijuan në altarin e lirisë, për ata të cilët në lule të rinisë ia falën jetën e tyre Kosovës së dashur.

Vitet kalojnë, por plagët nuk mbyllen. Ata ranë dëshmorë që ky populljetojë i lirë dhe i pavarur.

Dëshmorët janë sikur një lisrrënjët i ka të thella. Ata ujitën rrënjët e këtij lisi me gjakun e tyre të derdhur, gjak ky që rriti dhe zgjeroi degët e tij.E këto degë jemi ne: ata të cilët u rritëm e po rritemi të lirë. Po rritemi pa brenga falë gjakut që derdhën dëshmorët vetëm e vetëm që ne të jetojmëlirë në trojet tona stërgjyshore.

9 Prilli i vitit 1999 është ditë e cila mbeti në historinë e vendit tim si ditë dhembjeje e pikëllimi, ditë me lot e vaj për nënat dhe fëmijët, të cilët i falën këtij vendi më të dashurit e tyre. Ne kurrë nuk do t’i harrojmë dëshmorët dhe në shenjë nderimi gjithmonë do t’i përkujtojmë.

Shkruar nga Egzona Livoreka - Kaçanik


hartim per 9 prillin,ese 9 prilli,hartime per 9 prillin,9 prilli ese shqip,ese dhe hartime per 9 prillin,9 prilli ese e bukur shqip,ese shqip per 9 prillin,9 prilli ese shqip9 PrilliDitë pikëllimi e dhembjeje

Kaluan trembëdhjetë pranvera. Dhimbja dhe pikëllimi asnjëherë nuk u shuan dhe as do të shuhen për ata të cilët u flijuan në altarin e lirisë, për ata të cilët në lule të rinisë ia falën jetën e tyre Kosovës së dashur.

Vitet kalojnë, por plagët nuk mbyllen. Ata ranë dëshmorë që ky populljetojë i lirë dhe i pavarur.

Dëshmorët janë sikur një lisrrënjët i ka të thella. Ata ujitën rrënjët e këtij lisi me gjakun e tyre të derdhur, gjak ky që rriti dhe zgjeroi degët e tij.E këto degë jemi ne: ata të cilët u rritëm e po rritemi të lirë. Po rritemi pa brenga falë gjakut që derdhën dëshmorët vetëm e vetëm që ne të jetojmëlirë në trojet tona stërgjyshore.

9 Prilli i vitit 1999 është ditë e cila mbeti në historinë e vendit tim si ditë dhembjeje e pikëllimi, ditë me lot e vaj për nënat dhe fëmijët, të cilët i falën këtij vendi më të dashurit e tyre. Ne kurrë nuk do t’i harrojmë dëshmorët dhe në shenjë nderimi gjithmonë do t’i përkujtojmë.

Shkruar nga Egzona Livoreka - Kaçanik


hartim per 9 prillin,ese 9 prilli,hartime per 9 prillin,9 prilli ese shqip,ese dhe hartime per 9 prillin,9 prilli ese e bukur shqip,ese shqip per 9 prillin,9 prilli ese shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat