Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Panxhari i kuq dhe shëndeti


Panxhari i kuq,eshte i pasur me sheqerna(4%),por edhe me kalium,hekur dhe minerale te tjera te rralla si magnezi,litiumi,rubidiumi,si dhe me vitaminat A,B,e C.

Panxhari i kuq eshte nje ilac i sigurt per te gjithe personat qe ndihen te lodhur,pasi kane humbur shume energji.

Lengu i panxharit po te pihet ne fillim te dimrit ,perben nje profilaksi te vertete kunder te gjitha semundjeve te ftohjes.

Panxhari i kuq,eshte i pasur me sheqerna(4%),por edhe me kalium,hekur dhe minerale te tjera te rralla si magnezi,litiumi,rubidiumi,si dhe me vitaminat A,B,e C.

Panxhari i kuq eshte nje ilac i sigurt per te gjithe personat qe ndihen te lodhur,pasi kane humbur shume energji.

Lengu i panxharit po te pihet ne fillim te dimrit ,perben nje profilaksi te vertete kunder te gjitha semundjeve te ftohjes.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi