Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit


Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit i ka ndare Ag Apollonit çmimin për kritikën më të mirë letrare, për studimin monografik “Paradigma e Proteut”. Urime Ag!    

Urime Ag Apolloni

Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit i ka ndare Ag Apollonit çmimin për kritikën më të mirë letrare, për studimin monografik “Paradigma e Proteut”. Urime Ag!    

Urime Ag Apolloni
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat