Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kolë Idromeno - BiografiaKolë Idromeno ishte piktor, skulptor, fotograf, arkitekt dhe inxhinier i njohur shqiptar.

U lind në Shkodër në vitin 1860. Studioi në Venedik.

Në vitin 1923 në Shkodër hapi të parën ekspozitë.

Mbante letërkëmbim me Vëllezërit Lumier nga Parisi.

Hapi ekspozitë në Budapest (1900) dhe New Jork (1939)

Kolë Idromeno - Biografia,cka ishte me profesion Kolë Idromeno,kur u lind Kolë Idromeno,ne cilin vit lindi Kolë Idromeno,ku studio Kolë Idromeno,ku u lind Kolë Idromeno
loading...


Kolë Idromeno ishte piktor, skulptor, fotograf, arkitekt dhe inxhinier i njohur shqiptar.

U lind në Shkodër në vitin 1860. Studioi në Venedik.

Në vitin 1923 në Shkodër hapi të parën ekspozitë.

Mbante letërkëmbim me Vëllezërit Lumier nga Parisi.

Hapi ekspozitë në Budapest (1900) dhe New Jork (1939)

Kolë Idromeno - Biografia,cka ishte me profesion Kolë Idromeno,kur u lind Kolë Idromeno,ne cilin vit lindi Kolë Idromeno,ku studio Kolë Idromeno,ku u lind Kolë Idromeno
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat