Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

E verteta e hidhur


N'Kosovë...Dikund afër 65 mungesa pa arsye, djal i zhurmshëm, nga ai ankohen gjithë profesorët në gjimnaz. Njëher ka qenë në para përjashtim se desh e pat rre profesorin që nuk lejojke me hy në shkollë pa uniformë. Përdorus javor i marihuanes.

Nëse nuk besoni, mjafton me hy në WC të shkolles edhe t'kaplon era bari. Në fund, ky djal bëhet maturant edhe vjen në mbramje t'matures me një Audi Q7, me qiken ma t'mirë t'klasës. Nëse nuk ndryshon mendjen, ma vonë regjistrohet edhe në fakulltet edhe e vazhdon jetën normal.

Një vajzë, gati asnjë mungesë. I ka pas dy mungesa,po e pat pru arsyetimin e mjekut. Nxënëse e urtë, fliste atëher kur duhet folur. Puntore dhe të gjitha 5, shembull nga profesorët dhe shoqet e veta. Të gjithë t'familjes dhe rrethit i thonin që ti ki me mbrri shumë, se je shumë e zonja në Kimi. Të gjithë i than që duhesh me regjistru Kiminë kur ta kryesh gjimnazin.

Por....kjo nuk mundet me kry gjimnazin.

Se e perjashtojn prej shkolles për shkak se ka shami në kokë...!

N'Kosovë...Dikund afër 65 mungesa pa arsye, djal i zhurmshëm, nga ai ankohen gjithë profesorët në gjimnaz. Njëher ka qenë në para përjashtim se desh e pat rre profesorin që nuk lejojke me hy në shkollë pa uniformë. Përdorus javor i marihuanes.

Nëse nuk besoni, mjafton me hy në WC të shkolles edhe t'kaplon era bari. Në fund, ky djal bëhet maturant edhe vjen në mbramje t'matures me një Audi Q7, me qiken ma t'mirë t'klasës. Nëse nuk ndryshon mendjen, ma vonë regjistrohet edhe në fakulltet edhe e vazhdon jetën normal.

Një vajzë, gati asnjë mungesë. I ka pas dy mungesa,po e pat pru arsyetimin e mjekut. Nxënëse e urtë, fliste atëher kur duhet folur. Puntore dhe të gjitha 5, shembull nga profesorët dhe shoqet e veta. Të gjithë t'familjes dhe rrethit i thonin që ti ki me mbrri shumë, se je shumë e zonja në Kimi. Të gjithë i than që duhesh me regjistru Kiminë kur ta kryesh gjimnazin.

Por....kjo nuk mundet me kry gjimnazin.

Se e perjashtojn prej shkolles për shkak se ka shami në kokë...!
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi