Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dhimbje në kocka, nyje e kyçe


Merret tre gjethe sidër
zihen dhe vendosen në
një enë pastaj me këtë
ujë të zier bëhet masazh
në vëndet në të cilat
ndihet dhimbje. Kjo
përzierje përdoret tre
herë në ditë, në
mëngjes, drekë dhe
darkë deri sa gjendje të
normalizohet.

Merret tre gjethe sidër
zihen dhe vendosen në
një enë pastaj me këtë
ujë të zier bëhet masazh
në vëndet në të cilat
ndihet dhimbje. Kjo
përzierje përdoret tre
herë në ditë, në
mëngjes, drekë dhe
darkë deri sa gjendje të
normalizohet.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi