Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka permban inflamacioni fibrozopurulent ?


Çka permban inflamacioni fibrozopurulent ?

Inflamacioni fibrozopurulent permban keto elemente: eksudatin fibrinoz dhe eksudatin purulent.

Çka permban inflamacioni fibrozopurulent ?

Inflamacioni fibrozopurulent permban keto elemente: eksudatin fibrinoz dhe eksudatin purulent.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat