Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte Acidi nukleik ?Acidi nukleik eshte zinxhir molekular i përbërë nga monomerë që quhen nukleotide.

Në acidet nukleike përfshihen : acidi ribonukleik (ARN) dhe acidi dezoksiribonukleik (ADN).

qka eshte acidi nukleik,cfare eshte acidi nukleik,qka jane acidet nukleike
loading...


Acidi nukleik eshte zinxhir molekular i përbërë nga monomerë që quhen nukleotide.

Në acidet nukleike përfshihen : acidi ribonukleik (ARN) dhe acidi dezoksiribonukleik (ADN).

qka eshte acidi nukleik,cfare eshte acidi nukleik,qka jane acidet nukleike
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat