Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte Acetabularia ?

 
Acetabularia eshte algë njëqelizore qe ka nje bërthamë të vetme dhe e cila arrin në disa centimetra.

Acetabularia përdoret në studimet mbi rolin apo funksionin e bërthamës në trashëgimi.
Çka eshte Acetabularia ?,qka eshte acetabularia,cfare eshte acetabularia,sa qeliza i ka acetabularia, sa berthama i ka,ku perdoret acetabularia,pse perdoret acetabularia
 
Acetabularia eshte algë njëqelizore qe ka nje bërthamë të vetme dhe e cila arrin në disa centimetra.

Acetabularia përdoret në studimet mbi rolin apo funksionin e bërthamës në trashëgimi.
Çka eshte Acetabularia ?,qka eshte acetabularia,cfare eshte acetabularia,sa qeliza i ka acetabularia, sa berthama i ka,ku perdoret acetabularia,pse perdoret acetabularia
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat