Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilet jane faktoret qe luajne rol ne formimin e trombit ?


Cilet jane faktoret qe luajne rol ne formimin e trombit ?

Faktoret qe luajne rol ne formimin e trombit jane: demtimet e endotelit te enes se gjakut,staza dhe levizja rrethore e gjakut si dhe hiperkoagulabiliteti.

kush luan rol ne formimin e trombit,trombi dhe hiperkoagulabiliteti,kush e formon trombin,formimi i trombit,trombi dhe formimi i saj


Cilet jane faktoret qe luajne rol ne formimin e trombit ?

Faktoret qe luajne rol ne formimin e trombit jane: demtimet e endotelit te enes se gjakut,staza dhe levizja rrethore e gjakut si dhe hiperkoagulabiliteti.

kush luan rol ne formimin e trombit,trombi dhe hiperkoagulabiliteti,kush e formon trombin,formimi i trombit,trombi dhe formimi i saj

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat