Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane vendet ku lokalizohet trombi ?


Cilat jane vendet ku lokalizohet trombi ?

Ne baze te lokalizmit dallojme:trombi venoz,arterial,kapilar,kardial etj.

ku lokalizohet trombi,trombi dhe lokalizimi i tij

Cilat jane vendet ku lokalizohet trombi ?

Ne baze te lokalizmit dallojme:trombi venoz,arterial,kapilar,kardial etj.

ku lokalizohet trombi,trombi dhe lokalizimi i tij
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat