Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane tri elementet klinike te eritroblastozes fetale ne fetusin e porsalindur ?


Cilat jane tri elementet klinike te eritroblastozes fetale ne fetusin e porsalindur ?

Tri elementet klinike te eritroblastozes fetale ne fetusin e porsalindur jane: hydrops fetalis, kernikterus neonatorum dhe anemia congenita neonatorum.
loading...

Cilat jane tri elementet klinike te eritroblastozes fetale ne fetusin e porsalindur ?

Tri elementet klinike te eritroblastozes fetale ne fetusin e porsalindur jane: hydrops fetalis, kernikterus neonatorum dhe anemia congenita neonatorum.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat