Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane simptomat e sëmundjes së sheqerit ?


Simptomat e sëmundjes së sheqerit:

Dhimbja e barkut

Frymëmarrje të ngadalta e të thella

Prani e ketoneve në gjak dhe në urinë

Pacientët me diabet duhet të kontrollojnë peshën(shtimi i peshes ndikon ne paraqitjen e diabetit)

Shtojnë në peshë, për këtë duhet të kufizojnë sheqernat e rafinuara

Kanë mungesë ekuilibri, e për këtë duhet të rrisin sasinë e fibrave në dietë

Ndonjëherë kolesteroli i tyre rritet shumë, për këtë yndyrat duhet të jenë vajra me një lidhje dyfishe

Cilat jane simptomat e sëmundjes së sheqerit ?,cilat jane shenjat dhe simptomat e diabetit,diabeti dhe semundja,shenjat e sheqerit ne shak,simptomat e sheqerit ne gjak

Simptomat e sëmundjes së sheqerit:

Dhimbja e barkut

Frymëmarrje të ngadalta e të thella

Prani e ketoneve në gjak dhe në urinë

Pacientët me diabet duhet të kontrollojnë peshën(shtimi i peshes ndikon ne paraqitjen e diabetit)

Shtojnë në peshë, për këtë duhet të kufizojnë sheqernat e rafinuara

Kanë mungesë ekuilibri, e për këtë duhet të rrisin sasinë e fibrave në dietë

Ndonjëherë kolesteroli i tyre rritet shumë, për këtë yndyrat duhet të jenë vajra me një lidhje dyfishe

Cilat jane simptomat e sëmundjes së sheqerit ?,cilat jane shenjat dhe simptomat e diabetit,diabeti dhe semundja,shenjat e sheqerit ne shak,simptomat e sheqerit ne gjak
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat