Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë simptomat e sëmundjes së zemrës ?


Simptomat e sëmundjes së zemrës janë:

Shenja të shtrëngimit të fortë ne kraheror

Ndjesi peshe në kraharor

Shtrëngime të dhimbshme në qendër të gjoksit, të cilat zgjasin disa minuta

Shenjat mund të shfaqen dhe zhduken herë pas here

Dhimbje të forta që përhapen edhe përgjatë krahëve, shpatullave dhe duarve, në qafë, në stomak

Ndjesi të ftohti

Pengim frymëmarrjeje

Këto simptoma mund të shoqërohen me ndjesi të fikëti.

Cilat janë simptomat e sëmundjes së zemrës ? ,Zemra dhe semundjet e saj shenjat dhe simptomat e saj

Simptomat e sëmundjes së zemrës janë:

Shenja të shtrëngimit të fortë ne kraheror

Ndjesi peshe në kraharor

Shtrëngime të dhimbshme në qendër të gjoksit, të cilat zgjasin disa minuta

Shenjat mund të shfaqen dhe zhduken herë pas here

Dhimbje të forta që përhapen edhe përgjatë krahëve, shpatullave dhe duarve, në qafë, në stomak

Ndjesi të ftohti

Pengim frymëmarrjeje

Këto simptoma mund të shoqërohen me ndjesi të fikëti.

Cilat janë simptomat e sëmundjes së zemrës ? ,Zemra dhe semundjet e saj shenjat dhe simptomat e saj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat