Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane simptomat e infeksionit me Helicobacter pylori ?Simptomat e infeksionit me Helicobacter pylori janë:

- dhimbja abdominale dhe epigastrike
- nauzea, mundim për të vjellur
- të vjella
- fryrja e barkut dhe gazrat
- rënia në peshë
- humbja e oreksit
- dhimbje gjatë natës, para dhe pas ushqimit
Cilat jane simptomat e infeksionit me Helicobacter pylori  ?,kush jane shenjat dhe simptomat e infeksionit me helikobakter pylori


Simptomat e infeksionit me Helicobacter pylori janë:

- dhimbja abdominale dhe epigastrike
- nauzea, mundim për të vjellur
- të vjella
- fryrja e barkut dhe gazrat
- rënia në peshë
- humbja e oreksit
- dhimbje gjatë natës, para dhe pas ushqimit
Cilat jane simptomat e infeksionit me Helicobacter pylori  ?,kush jane shenjat dhe simptomat e infeksionit me helikobakter pylori
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat