Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane simptomat e gureve ne tëmth ?


Simptomat e gureve ne tëmth jane:

Tëmthi shkakton dhimbje në hipokondrin e djathtë, poshtë brinjëve.

Kur demtohet edhe pjesa e diafragmës që ka kontakt me tëmthin, dhimbja ndihet apo paraqitet edhe në shpatullën e djathtë (diafragma inervohet nga nervat C3-C4-C5, ashtu si dhe shpatulla).

Guri në tëmth mund të shkaktoj dhimbje (ose mund të shfaqë mbindjesi) në segmentin midis brinjës së VII dhe IX që nga sternumi deri tek shtylla kurrizore ( apo columna vertebralis).

Inflamacioni i tëmthit rrezatohet apo percillet edhe në shpatullën e djathtë.

Cilat jane simptomat e gureve ne tëmth ?.kush jane shenjat dhe simptomat e gureve ne idhez,guret ne idhez shenjat dhe simptomat,simptomat e gurve ne idhez,shenjat,

Simptomat e gureve ne tëmth jane:

Tëmthi shkakton dhimbje në hipokondrin e djathtë, poshtë brinjëve.

Kur demtohet edhe pjesa e diafragmës që ka kontakt me tëmthin, dhimbja ndihet apo paraqitet edhe në shpatullën e djathtë (diafragma inervohet nga nervat C3-C4-C5, ashtu si dhe shpatulla).

Guri në tëmth mund të shkaktoj dhimbje (ose mund të shfaqë mbindjesi) në segmentin midis brinjës së VII dhe IX që nga sternumi deri tek shtylla kurrizore ( apo columna vertebralis).

Inflamacioni i tëmthit rrezatohet apo percillet edhe në shpatullën e djathtë.

Cilat jane simptomat e gureve ne tëmth ?.kush jane shenjat dhe simptomat e gureve ne idhez,guret ne idhez shenjat dhe simptomat,simptomat e gurve ne idhez,shenjat,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat