Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane shkaqet e mutacionit te gjeneve ?


Cilat jane shkaqet e mutacionit te gjeneve ?

Shkaqet e mutacionit te gjeneve jane: faktoret kimik,rrezatimi dhe viruset onkogjen,

Cilat jane shkaqet e mutacionit te gjeneve ?

Shkaqet e mutacionit te gjeneve jane: faktoret kimik,rrezatimi dhe viruset onkogjen,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat