Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat klinike të inflamacionit ?


Cilat janë shenjat klinike të inflamacionit ?

Shenjat klinike të inflamacionit janë: rubor(skuqja),tumor(edem),calor(temperatura),dolor(dhimbje), functio laesa(çrregullim i funksionit).

shenjat e inflamcionit shqip,inflamacioni dhe shenjat,kush jane shenjat e inflamacionit,inflamacioni simptomat

Cilat janë shenjat klinike të inflamacionit ?

Shenjat klinike të inflamacionit janë: rubor(skuqja),tumor(edem),calor(temperatura),dolor(dhimbje), functio laesa(çrregullim i funksionit).

shenjat e inflamcionit shqip,inflamacioni dhe shenjat,kush jane shenjat e inflamacionit,inflamacioni simptomat
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat