Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane shenjat dhe simptomat e hipertiroidizmit ?


Shenjat dhe simptomat e hipertiroidizmit jane:

Të rrahura të shpeshta të zemrës apo tahikardia

Humbja e peshës

Plogështi trupore

Nuk durojnë të nxehtin

Gjumë i çrregullt apo edhe pagjumësi

Temperatura e lartë trupore

Djersitja e theksuar trupore

Aritmia e zemrës

Probleme me sy apo shikim.

Cilat jane shenjat dhe simptomat e hipertiroidizmit ?,kush jane simptomat e tireotoksikozes, tireotoksikoza shenjat dhe simptomat,tiroidea prodhimi i shtuar

Shenjat dhe simptomat e hipertiroidizmit jane:

Të rrahura të shpeshta të zemrës apo tahikardia

Humbja e peshës

Plogështi trupore

Nuk durojnë të nxehtin

Gjumë i çrregullt apo edhe pagjumësi

Temperatura e lartë trupore

Djersitja e theksuar trupore

Aritmia e zemrës

Probleme me sy apo shikim.

Cilat jane shenjat dhe simptomat e hipertiroidizmit ?,kush jane simptomat e tireotoksikozes, tireotoksikoza shenjat dhe simptomat,tiroidea prodhimi i shtuar
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat