Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane nëndegët e farmakologjisë ?Nëndegët e farmakologjisë jane:

Farmakologjia e përgjithshme

Farmakologjia eksperimentale

Farmakologjia klinike

Toksikologjia

Cilat jane nëndegët e farmakologjisë ?, kush jane deget e farmakologjise,farmakologjia dhe deget e saj


Nëndegët e farmakologjisë jane:

Farmakologjia e përgjithshme

Farmakologjia eksperimentale

Farmakologjia klinike

Toksikologjia

Cilat jane nëndegët e farmakologjisë ?, kush jane deget e farmakologjise,farmakologjia dhe deget e saj
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi