Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane metodat hulumtuese te Patologjise ?


Cilat jane metodat hulumtuese te Patologjise ?

Metodat hulumtuese te Patologjise jane:

Autopsia,biopsia,mikroskopia elektronike,citologjia,histiokimia,histoenzimologjia dhe konferencat anatomo-klinike.

metodat ne patologjia,anatomia patologjike dhe metodat e saj te studimit

Cilat jane metodat hulumtuese te Patologjise ?

Metodat hulumtuese te Patologjise jane:

Autopsia,biopsia,mikroskopia elektronike,citologjia,histiokimia,histoenzimologjia dhe konferencat anatomo-klinike.

metodat ne patologjia,anatomia patologjike dhe metodat e saj te studimit
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi