Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane format makroskopike te tumoreve beninje dhe malinje te organeve kavitare ?


Cilat jane format makroskopike te tumoreve beninje dhe malinje te organeve kavitare ?

Format makroskopike te tumoreve beninje dhe malinje te organeve kavitare jane: format vegjetative, format ulçeroze, format infiltrative dhe format ekspanzive.

Cilat jane format makroskopike te tumoreve beninje dhe malinje te organeve kavitare ?

Format makroskopike te tumoreve beninje dhe malinje te organeve kavitare jane: format vegjetative, format ulçeroze, format infiltrative dhe format ekspanzive.
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi