Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane faktoret qe shkaktojne demtimin e qelizes ?


Faktoret qe shkaktojne demtimin e qelizes jane:

Hipoksia
Faktoret kimik dhe ilaçet
Faktoret fizik
Reaksionet imunologjike
Mungesat gjenetike
Çrregullimet ne ushqim.
Mplakja e tyre

demtimi i qelizes shkaqet,kush e shkakton demtimin e qelizes,qeliza dhe demtimi i saj

Faktoret qe shkaktojne demtimin e qelizes jane:

Hipoksia
Faktoret kimik dhe ilaçet
Faktoret fizik
Reaksionet imunologjike
Mungesat gjenetike
Çrregullimet ne ushqim.
Mplakja e tyre

demtimi i qelizes shkaqet,kush e shkakton demtimin e qelizes,qeliza dhe demtimi i saj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat