Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat jane elementet strukturale te granulomave autoimune ?


Cilat jane elementet strukturale te granulomave autoimune ?

Elementet strukturale te granulomave autoimune jane: qelizat Langerhans,qelizat epiteloide, nekroza dhe monocitet

Cilat jane elementet strukturale te granulomave autoimune ?

Elementet strukturale te granulomave autoimune jane: qelizat Langerhans,qelizat epiteloide, nekroza dhe monocitet
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat