Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çaj Rosmari dhe shëndeti


Lat. Rosmarinus officinalis

• Lufton kokëdhimbjen dhe temperature
• Ndihmon në qarkullimin e gjakut
• Ndihmon në trajtimin e reumës.
• Ndihmon në rritjen e memories

Përbërësit aktiv: Vit A, B, C, D, E dhe K. Acid rosmarinik, Cineol.

Çajin rosmari e gjeni tek dyqani "Produkte natyrale Deshmia" perball Maxi Marketit , Rr. Mustafa Kruja nr22,Prishtinë afër xhamise së 4 Llullav, Prishtinë

fuadvila@live.com
049/499318
044/499318

https://www.facebook.com/pages/Libraria-Islame-Dëshmia/268383926611072?ref=ts&fref=ts

Lat. Rosmarinus officinalis

• Lufton kokëdhimbjen dhe temperature
• Ndihmon në qarkullimin e gjakut
• Ndihmon në trajtimin e reumës.
• Ndihmon në rritjen e memories

Përbërësit aktiv: Vit A, B, C, D, E dhe K. Acid rosmarinik, Cineol.

Çajin rosmari e gjeni tek dyqani "Produkte natyrale Deshmia" perball Maxi Marketit , Rr. Mustafa Kruja nr22,Prishtinë afër xhamise së 4 Llullav, Prishtinë

fuadvila@live.com
049/499318
044/499318

https://www.facebook.com/pages/Libraria-Islame-Dëshmia/268383926611072?ref=ts&fref=ts
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi