Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Bukuria- DRITËRO AGOLLI


Kalojmë pranë bukurisë shpesh,
Kalojmë heshtur si udhëtarë,
Dhe s'vemë re si nis e buzëqesh,
Si pjeshka, kur zë piqet mes një are.

Dhe vjen një çast, kur shtangim para saj,
Ajo qendron si pjeshkë e arirë,
Ajo qendron...Dhe themi ne pastaj:
S'të vumë re, mes nesh ti paske mbirë...


poezi per bukurine,vjersha per bukurine,vjersha dhe poezi per bukurine

Kalojmë pranë bukurisë shpesh,
Kalojmë heshtur si udhëtarë,
Dhe s'vemë re si nis e buzëqesh,
Si pjeshka, kur zë piqet mes një are.

Dhe vjen një çast, kur shtangim para saj,
Ajo qendron si pjeshkë e arirë,
Ajo qendron...Dhe themi ne pastaj:
S'të vumë re, mes nesh ti paske mbirë...


poezi per bukurine,vjersha per bukurine,vjersha dhe poezi per bukurine
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat