Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka kalon nëpër Porta Hepatis ?


Çka kalon nëpër Porta Hepatis ?

Nëpër Porta hepatis kalon: Arteria hepatica propria, Vena portae dhe Ductus hepaticus.

Çka kalon nëpër Porta Hepatis ?,cka kalon nepermjet porta hepatis,cfare kalon ne porta hepatis,Porta hepatis shqip

Çka kalon nëpër Porta Hepatis ?

Nëpër Porta hepatis kalon: Arteria hepatica propria, Vena portae dhe Ductus hepaticus.

Çka kalon nëpër Porta Hepatis ?,cka kalon nepermjet porta hepatis,cfare kalon ne porta hepatis,Porta hepatis shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi