Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

SI E PRANOI ISLAMIN MAGJISTARI?Një magjistar i krishtere jetonte në një lagje dhe çdoherë e dëgjonte ezanin nga shtëpia. Djajtë përherë tërboheshin dhe shqetësoheshin tek ai, por ja se si ai e pranoi Islamin dhe u pendua nga magjia.
 

Ky magjistar vërejti se sa here qe thirrej ezani djajtë dilnin nga shtëpia, kështu qe nga kureshtja, shkoi tek një zyre për ftimin ne Islam te pakicave dhe beri këtë pyetje:
 

A ka ndonjë lidhje ne mes djallit dhe ezanit?
 
Një predikues musliman i tha: Po, Muhammedi, alejhi's selam ka thënë se: "Djalli ik kur ta dëgjojë ezanin".
Magjistari pa hezituar aspak dëshmoi: La Ilahe Il-la Allah Muhammedun resulullah!
(Dëshmoj se adhurimi i takon vetëm Allahut dhe se Muhammedi është rob dhe i dërguar i Tij)
 
Shikoni madhështinë e kësaj feje dhe se si ezani është prej shkaqeve më efektive në largimin e djajve!
 
Shikoni se si magjistari iu përgjigj ftesës islame kur dëgjoi se ezani ndikon fuqishëm ne largimin e djajve. Të vërtetën e thotë Allahu:
 
"…All-llahu udhëzon kah drita e Vet atë që do Ai…". (en Nur, 35)

 
Ebu Xhihad Sultan el Umerijj
 
Burimi: www.denana.com
 
Përshtati ne shqip: Sedat Gani Islami
 
 udhezimi islam,feja islame dhe udhezimi ne islam,udhezimet ne islam,udhezimi dhe feja islame


Një magjistar i krishtere jetonte në një lagje dhe çdoherë e dëgjonte ezanin nga shtëpia. Djajtë përherë tërboheshin dhe shqetësoheshin tek ai, por ja se si ai e pranoi Islamin dhe u pendua nga magjia.
 

Ky magjistar vërejti se sa here qe thirrej ezani djajtë dilnin nga shtëpia, kështu qe nga kureshtja, shkoi tek një zyre për ftimin ne Islam te pakicave dhe beri këtë pyetje:
 

A ka ndonjë lidhje ne mes djallit dhe ezanit?
 
Një predikues musliman i tha: Po, Muhammedi, alejhi's selam ka thënë se: "Djalli ik kur ta dëgjojë ezanin".
Magjistari pa hezituar aspak dëshmoi: La Ilahe Il-la Allah Muhammedun resulullah!
(Dëshmoj se adhurimi i takon vetëm Allahut dhe se Muhammedi është rob dhe i dërguar i Tij)
 
Shikoni madhështinë e kësaj feje dhe se si ezani është prej shkaqeve më efektive në largimin e djajve!
 
Shikoni se si magjistari iu përgjigj ftesës islame kur dëgjoi se ezani ndikon fuqishëm ne largimin e djajve. Të vërtetën e thotë Allahu:
 
"…All-llahu udhëzon kah drita e Vet atë që do Ai…". (en Nur, 35)

 
Ebu Xhihad Sultan el Umerijj
 
Burimi: www.denana.com
 
Përshtati ne shqip: Sedat Gani Islami
 
 udhezimi islam,feja islame dhe udhezimi ne islam,udhezimet ne islam,udhezimi dhe feja islame
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat