Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Sa litra gjak ka njeriu ?


Sa litra gjak ka njeriu ?

Njeriu ka përafërsisht Meshkujt 4,5 litra gjak ndërsa Femrat 3,6 litra.

sa litra gjak ka njeriu,sa eshte sasia e gjakut tek njeriu,njeriu dhe sasia e gjakut,sa eshte sasia e gjakut tek njeriu
loading...

Sa litra gjak ka njeriu ?

Njeriu ka përafërsisht Meshkujt 4,5 litra gjak ndërsa Femrat 3,6 litra.

sa litra gjak ka njeriu,sa eshte sasia e gjakut tek njeriu,njeriu dhe sasia e gjakut,sa eshte sasia e gjakut tek njeriu
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat