Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Prindërit - poezi nga Daors Hoti


Prindërit janë
Çdo gjë për mua
Më besoni
Janë lum e krua

Fort i dua
Të dytë në jetë
Janë margaritarët
e vërtetë

Kur jam pranë tyre
Ndjej kënaqësi
Më duan, më ledhatojnë
Më kanë fëmijë!

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,prinderit,prinderit,prinderit,vjersha per prinderit,vjersha per prinderit,baben dhe nenen,babin dhe mamin

Prindërit janë
Çdo gjë për mua
Më besoni
Janë lum e krua

Fort i dua
Të dytë në jetë
Janë margaritarët
e vërtetë

Kur jam pranë tyre
Ndjej kënaqësi
Më duan, më ledhatojnë
Më kanë fëmijë!

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,prinderit,prinderit,prinderit,vjersha per prinderit,vjersha per prinderit,baben dhe nenen,babin dhe mamin
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat