Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pavarësia - vjershë nga Burbuqe Durguti


Pavarësia - vjershë nga Burbuqe Durguti

Pavarësi oj pavarësi
Sa shpejt na erdhe ti
17 shkurti është festa jonë
Të festojmë përgjithmonë

Amerikë të priftë e mbara
Zemrat tona krenare
Bush e Klinton qofsh i gëzuar
Shqiptarët kanë për t'iu kujtuar


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,pavarsine,pavaresine,pavarsine e Kosoves,Pavaresine e Republikes se Kosoves,vjersha per shpalljen e pavaresise,pavaresia vjersha shqip,vjersha per pavaresi,pavaresia,pavaresia dhe vjersha,vjersha shqip per pavarasi


Pavarësia - vjershë nga Burbuqe Durguti

Pavarësi oj pavarësi
Sa shpejt na erdhe ti
17 shkurti është festa jonë
Të festojmë përgjithmonë

Amerikë të priftë e mbara
Zemrat tona krenare
Bush e Klinton qofsh i gëzuar
Shqiptarët kanë për t'iu kujtuar


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,pavarsine,pavaresine,pavarsine e Kosoves,Pavaresine e Republikes se Kosoves,vjersha per shpalljen e pavaresise,pavaresia vjersha shqip,vjersha per pavaresi,pavaresia,pavaresia dhe vjersha,vjersha shqip per pavarasi

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat