Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pavarësia - poezi nga Jalldyze Sopa
Sot në qytetin tim
Kudo flamujt valojnë
Është ditë kremte
Të gjithë festojmë

Dita e 17 shkurtit
E vitit dymijë e tetë
Për gjithë kosovarët
Është më e madhja festë

Gëzuar Pavarësinë
Të gjithë themi përherë
KJo ditë në kalendarë
Ka për ne shumë vlerë
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per pavarsine e Kosoves,kosova pavarsia e saj,per pavarsine e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,poezi per pavarsine e Kosoves
Sot në qytetin tim
Kudo flamujt valojnë
Është ditë kremte
Të gjithë festojmë

Dita e 17 shkurtit
E vitit dymijë e tetë
Për gjithë kosovarët
Është më e madhja festë

Gëzuar Pavarësinë
Të gjithë themi përherë
KJo ditë në kalendarë
Ka për ne shumë vlerë
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per pavarsine e Kosoves,kosova pavarsia e saj,per pavarsine e Kosoves,Kosova dhe pavaresia e saj,poezi per pavarsine e Kosoves

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat