Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pa shkronja - poezi nga Migena Likaj
Pa shkronja s'shkruhet asnjë emër
Pa numra asnjë notë
Pa dashuri s'pushtohet asnjë zemër
Pa punë askush s'na do në botë

Për të lexuar vargje dhe poezi
Për ta dashur gjithmonë lirinë
Duhet ditur se vetëm me shkronja
Shkruhet emri Pavarësi !
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,shkronjat,shkronjen,rendesin e shkronjave,shkronjat 
Pa shkronja s'shkruhet asnjë emër
Pa numra asnjë notë
Pa dashuri s'pushtohet asnjë zemër
Pa punë askush s'na do në botë

Për të lexuar vargje dhe poezi
Për ta dashur gjithmonë lirinë
Duhet ditur se vetëm me shkronja
Shkruhet emri Pavarësi !
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,shkronjat,shkronjen,rendesin e shkronjave,shkronjat 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat