Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

O robërit e mi!


I dërguari ynë, Muhamedi alejhi selam në një hadith kudsij thotë:

“ O robërit e mi! Unë jam kam ndalur padrejtësinë Vetës dhe e kam bërë atë të ndaluar edhe për ju, prandaj mos i bëni padrejtësi njëri-tjetrit ”.

(Muslimi)

I dërguari ynë, Muhamedi alejhi selam në një hadith kudsij thotë:

“ O robërit e mi! Unë jam kam ndalur padrejtësinë Vetës dhe e kam bërë atë të ndaluar edhe për ju, prandaj mos i bëni padrejtësi njëri-tjetrit ”.

(Muslimi)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat