Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Nëna ime - poezi nga Geta Abazi
Nëna ime
Është shumë e shtrejtë
Është e dashur
Ka zemër të dëlirë

Unë e dua
E përqafoj
Me puthjet e saj
Prore jetoj
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,nenen,mamane,mamin,nonen,nena dhe rendesia e saj
Nëna ime
Është shumë e shtrejtë
Është e dashur
Ka zemër të dëlirë

Unë e dua
E përqafoj
Me puthjet e saj
Prore jetoj
vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,nenen,mamane,mamin,nonen,nena dhe rendesia e saj

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat