Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Në klasë të parë - vjershë nga Elsa Ibërhysaj


Kur hyra në shkollë
Isha e vogël fare
Fluturoja nga gëzimi
Unë çupa lozonjare

Mësuesja më mësoi
Shkrim e lexim
E dua me gjithë zemër
Sikur mamin tim

Sot në klasë të pestë
Shkruaj dhe vargje
S'jam më vogëlushja
Elsa lozonjare

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,shkollen,klasen e pare,klase te pare,klasat e pare,ditene  pare ne shkollen,vjersha shqip,vjersha per shkollen

Kur hyra në shkollë
Isha e vogël fare
Fluturoja nga gëzimi
Unë çupa lozonjare

Mësuesja më mësoi
Shkrim e lexim
E dua me gjithë zemër
Sikur mamin tim

Sot në klasë të pestë
Shkruaj dhe vargje
S'jam më vogëlushja
Elsa lozonjare

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,shkollen,klasen e pare,klase te pare,klasat e pare,ditene  pare ne shkollen,vjersha shqip,vjersha per shkollen
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat