Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ku paraqitet pulsi i fortë(pulsus durum) dhe pulsi i butë(pulsus mollis) ?
Ku paraqitet pulsi i fortë(pulsus durum) dhe pulsi i butë(pulsus mollis) ?
Pulsi i fortë (pulsus durum) paraqitet në hipertensionin arterial ndërsa pulsi i butë (pulsus mollis) paraqitet në gjendjen e kolapsit ose presionin e ulur arterial.
ku shfaqet pulsi i forte dhe pulsi i bute,ne cilat raste shfaqet pulsi i bute,pulset e buta,pulsi i forte,pulsi i dobet,pulsetKu paraqitet pulsi i fortë(pulsus durum) dhe pulsi i butë(pulsus mollis) ?
Pulsi i fortë (pulsus durum) paraqitet në hipertensionin arterial ndërsa pulsi i butë (pulsus mollis) paraqitet në gjendjen e kolapsit ose presionin e ulur arterial.
ku shfaqet pulsi i forte dhe pulsi i bute,ne cilat raste shfaqet pulsi i bute,pulset e buta,pulsi i forte,pulsi i dobet,pulset
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat